Hemma – Distansundervisning

Om du av någon anledning inte är på tekniklektionerna så finns all fakta och studiefrågor här. På min skola arbetar vi med ITsLearning och det är därifrån du skall arbeta.

Om du inte har itsL utan bara behöver en kurs för en grupp eller skola så finns teknikbloggen för dig. Jag skapade grunden till den för flera år sedan när böckerna inte räckte och eleven glömde böckerna hemma och hade inget att läsa på lektionen. Innehållet är idag sammanställt från flera källor och ibland rena avskrifter med hänvisning. Det sker uppdateringar och förbättringar och nu kommer jag göra en ny översyn, det finns något stavfel och formuleringar skall förbättras. Vidare kommer kursen transporter ses över och datorn med programmering i åk8.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *